Demodagen Hengelsport Sappemeer met Jan van de Bovenkamp

30 augustus 2017 | Redactie

Hengelsport Sappemeer verzorgt in samenwerking met de bekende witvisexpert Jan van de Bovenkamp twee zeer interessante demonstratiedagen. Witvissers kunnen op vrijdag 1 september en vrijdag 8 september profiteren én leren van de tips & tricks van Van de Bovenkamp. Daarbij zal onder andere het zeer uitgebreide voerpakket van Marukyu, maar ook de range van het populaire Frenzee aan bod komen.

Hengelsport Sappemeer is hét adres voor de witvisser!

 

Je vindt Hengelsport Sappemeer aan de Noorderstraat 75 te Sappemeer, alwaar de demonstraties in een royale tent voor de winkel zullen plaatsvinden. Uiteraard is de winkel gewoon geopend voor vaste én nieuwe klanten! Dit is een unieke gelegenheid eens nader kennis te maken met de enthousiaste Jan van de Bovenkamp, die buiten begenadigd en zeer succesvol wedstrijdvisser al decennialang werkzaam is in de hengelsport als brandmanager en productontwikkelaar… 

 

emodagen Hengelsport Sappemeer 02


emodagen Hengelsport Sappemeer 03
De doorgewinterde wedstrijdvisser Jan van de Bovenkamp is al decennialang werkzaam in de hengelsport.

 

Wat meer over de merken die aan bod komen:

 

Marukyu

Een unieke kans om het speciale voer van Marukyu eens te voelen en te ruiken, maar al helemaal om te zien hoe het optimaal bereid wordt. Men zal bijvoorbeeld verrast zijn over hoe de mixen van dit merk het toegevoegde water opnemen, waarbij het volume sterk wordt vermeerderd en de aroma’s optimaal vrijkomen! Uiteraard komen er ook pellets en andere voeders aan te pas bij de demonstraties.

 

emodagen Hengelsport Sappemeer 04
Alle tips & tricks over het juiste witvisvoer komen aan de orde!

 

Frenzee

Als witvismerk staat Frenzee in een relatief korte tijd op de kaart in de Benelux. Met een reeks topproducten in de range was Hengelsport Sappemeer er snel bij om een uitgebreid pakket in het assortiment op te nemen. Van seatbox tot dobber, van vaste stok of feederhengel tot aan een baitbands; Frenzee heeft het! Daarom zijn de demodagen hét moment bij uitstek om te zien hoe je deze producten optimaal kunt gebruiken. 

 

emodagen Hengelsport Sappemeer 05
Een zeer uitgebreid Frenzee assortiment vind je terug bij Hengelsport Sappemeer. 

 

Het juiste adres!

Het mag duidelijk zijn dat je als witvisser niet alleen welkom bent als klant in Sappemeer, maar ook aan het juiste adres bent om wat op te steken over je hobby. Je hoeft er dus niet alleen maar te zijn voor een portie maden of een zakje voer, maar je kunt er beslist ook terecht voor een top-of-the-range aan producten die past bij elke portemonnee! 


Zorg dat je erbij bent: 1 en/of 8 september a.s. – Hengelsport Sappemeer.
Zie ook: www.hengelsportsappemeer.nl


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)

 

Ronald Cassee

Omdat ik één maal per twee weken in het noorden van Nederland ben, ben ik september in Sappemeer geweest. Hier heb ik van Jan vd Bovenkamp wat tips gekregen voor mijn zeeltvisserij en ook wat voer meegekregen. Naast jet voer heb ik mijn assortiment feederhengels uitgebreid met een 9 ft Frenzee FXT feeder hengeltje. Een prachtige parabolische actie en voldoende kracht (en vergevingsgezindheid) om ook de klappen van een zeelt en karper onder de kant op te vangen zonder de vis te verspelen. Behalve het feit dat dit een echte commercial hengel is, is deze hengel uitermate geschikt voor de method feeder in natuurlijke smallere wateren waar zeelt en karper het doelwit is. Jan: ik laat je nog weten hoe jouw recept i.c.m. dit hengeltje werkt.