Nazomeruitgave van Witvis Totaal magazine

30 augustus 2017 | Redactie

Zo rond komend weekend mogen al die vele duizenden trouwe abonnees van ons papieren magazine uitgave no. 93 van Witvis Totaal magazine in hun brievenbus verwachten, of digitaal op hun smartphone of tablet. Titelhoofdredacteur Willem Stolk en zijn mannen plus één vrouw – ‘onze’ Wereldkampioen Anja Groot! – hebben er weer een inspirerende uitgave van weten te maken.

 

Laten we echter eerst even stil staan bij de tweede (!) Wereldtitel die onze vaste medewerkster Anja Groot het afgelopen weekend wist te behalen. Dat is immers een ongelooflijk goede prestatie, want Anja heeft aangetoond ook mondiaal geen ‘ééndagsvlieg’ te zijn, maar domweg de beste ‘visster’ (zoals ze dat zelf noemt) van de Wereld.

 

Nazomeruitgave 02

Foto: René Groot

 

In uitgave no. 93 van Witvis Totaal konden we nog geen melding maken van haar wereldprestatie; de inkt van het vlak daarvoor van de drukpersen gekomen magazine lag toen nog te drogen. In deze editie doet Anja echter wél verslag van het EK-Klassiek hengelen voor mannen, waarbij zij eerder dit jaar optrad als bankrunner voor haar partner, international Sjors Milder.

 

Nazomeruitgave 03

 

Voor elk wat wils

In de vorm van ons ‘klassieke papieren coffee table magazine’ voor de wedstrijdvisser en de liefhebbers van alle disciplines van het vissen op witvis (en tegenwoordig steeds vaker ook vijverkarpers) mogen onze lezers opnieuw weer in totaal 84 kleurige pagina’s verwachten, met een vracht aan leesvoer en letterlijk voor elk wat wils…

 

Nazomeruitgave 04

 

Greep uit de inhoud

Vanzelfsprekend komt de wedstrijdvisserij ook elders in deze uitgave uitgebreid aan bod, met o.a. het tweede en laatste deel van het tweeluik waarin Marcel Boel beschrijft hoe de Nederlandse feederploeg het goud wist te winnen op het WK-Feeder voor clubteams, aandacht voor koppelvissen en allerlei technische tips voor het vissen van wedstrijden op commercials.

 

Nazomeruitgave 05

 

Nazomeruitgave 06

 

Nazomeruitgave 07

 

Maar er is méér!

Daarnaast gaan we uitgebreid in op materiaal en techniek, worden er aantrekkelijke visstekken voor het voetlicht gebracht en ging Frans Vogels met een onderwatercamera aan de gang om letterlijk te bekijken hoe zijn voor de barbeel bedoelde lokvoer en aas zich gedragen in het stromende water van de rivier. Ook onze vaste docenten van de Durtch Masterclass geven weer de nodige praktische tips.

 

Nazomeruitgave 08

 

Abonnee worden?

Wil jij Witvis Totaal magazine ook ontvangen en ben je nog geen abonnee? Verzeker je dan van de volgende uitgave van ons magazine en maak gebruik van een interessante aanbieding voor een jaarabonnement. Bij zo’n jaarabonnement ontvang je dan ook nog eens gratis toegang tot de digitale versie van ons magazine!
Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Nazomeruitgave 09

 

Digitaal lezen?

Ook digitaal, op je laptop, smartphone of tablet, kun je als witvisliefhebber al die interessante artikelen namelijk lezen. De abonnees op ons ‘papieren magazine’ kunnen daartoe inloggen op een gratis digitale versie, maar ben je geen abonnee, dan kun je het digitale magazine ook tegen een schappelijk bedrag lezen.
Download via de website:

 

Nazomeruitgave 10


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.