Superactie Voorhuis op Beastmaster Margin

13 augustus 2017 | Redactie

De vaste klanten van Voorhuis Hengelsport weten het: de actie van de maand bij de hengelsportwinkel uit Albergen is er altijd eentje om niet te missen. De hengelsportspeciaalzaak van de broers Rob en Jurgen weet altijd veel witvissers te trekken met hun fraaie assortiment aan vaste hengels, packs en toebehoren, en werphengels. Deze maand augustus de schijnwerpers op een fraaie aanbieding van de Beastmaster Margin van Shimano.

 

Het gele gevaar voor de commercials...

 

Voorhuis Hengelsport

De Beastmaster Margin zou je bijna het ‘gele gevaar’ noemen als je niet beter wist dat die naam is voorbehouden aan een lokvoertje. De knalgele vaste stok van 6 delen en 850 cm lengte is de ideale hengel voor mensen die op zoek zijn naar een extreem sterke vaste hengel voor het vissen op karper en grote brasem. Dankzij het Reinforced Joint System en Safety Zone heeft deze Beastmaster extra kracht op kwetsbare delen.

 

 

Beastmaster Margin

De naam ‘Margin’ duidt op de toepassing in de Engelse karpervijvers en commercials waar deze stok met name voor ontwikkeld is. Je kunt er prima mee in de kantjes op het ondiepe vissen en alle aanbeten en runs van dolle karpertjes pareren. De top heeft de juiste opening voor dikkere elastiekmaten (20). Een uitermate lichte (478 gram) en beestachtig sterke hengel.

 

In de aanbieding van de maand is de gele hengel flink in prijs gekelderd en geldt er bovendien een extra korting op aanschaf van een tweede hengel. In de winkel is ook een extra tweedelige topset verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

 

Kijk voor de details op de website van Voorhuis Hengelsport en pak je voordeel.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.