Bait-Tech’s bestseller: de Pro Natural range

08 augustus 2017 | Redactie

De Pro Natural range is één van de bestsellers van Bait-Tech. Gebaseerd op 25 jaar ervaring werd dit lokaas ontwikkeld voor het vissen op stromend en stilstaand water. Het heeft een zoetere smaak en is rijk aan kokosnoot, melasse en hennep. Perfect om de vissen langer op de stek te houden en ze tot eten aan te zetten.

 

Bait-Tech

De drie verschillende uitvoeringen van deze Pro Natural range van Bait-Tech bestaat uit de Pro Natural DARK, de Pro Natural EXTRA en de Pro Natural BREAM.

 

Pro Natural

Pro Natural DARK: de donkere variant is perfect om te gebruiken in helder water. Het ingrediënt dat de donkere kleur geeft aan dit lokaas is een natuurlijk ingrediënt waar de vissen gek op zijn. Dit ingrediënt geeft geen kleur af aan je handen en verdwijnt niet in het water.

Pro Natural EXTRA: dit lokaas heeft een sterke bindingskracht en laat toe om grotere voerballen te maken, ideaal voor dieper water.

 

 

Bream

Pro Natural BREAM: dit is de ultieme klassieke brasemmix. Verpakt met zoete brasem-ingrediënten is dit lokaas makkelijk te mixen. Zodra je de zak opent, ruik je de extra zoete smaak die beantwoordt aan al je vereisten bij het feedervissen of vissen met de vaste hengel.

 

Bait-Tech wordt verdeeld door groothandel ARCA en is verkrijgbaar bij de hengelsportspeciaalzaken in België en Nederland.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.