Negen uitvoeringen van de Cresta Hollow Elastic

17 juli 2017 | Redactie

De nieuwe Cresta Hollow Elastic beschikt over een holle kern, dit zorgt ervoor dat dit elastiek verder uitrekt en langer mee gaat op de vaste stok. Daarnaast is de buitenmantel voorzien van een opvallende kleur, zo is goed te zien welke richting een gehaakte vis op zwemt. Cresta Hollow Elastic is zeer geschikt voor het gebruik met een Puller Kit en gaat dankzij de toegevoegde silicone vloeistof lang mee.

 

Negen uitvoeringen in negen verschillende kleuren en diameters...

 

Cresta

De buitenmantel van de Cresta Hollow Elastic is voorzien van opvallende kleuren, waardoor de zwemrichting van een gehaakte vis goed te volgen is. De kleur geeft ook de verschillende diktes en rek van de negen verschillende maten aan. Dit  slijtvaste elastiek bezit een holle kern waardoor het rekpercentage ten opzichte van conventionele elastiek veel hoger is.

 

Hollow Elastic

Cresta Hollow Elastic wordt geleverd op een lengte van 5 meter, wat vaak voldoende is voor twee topkits. Het elastiek is verkrijgbaar in negen verschillende maten van 1.3 t/m 3.0 mm. Geschikt voor zowel karper, witvis als voor de visserij op stromend water. Gezien bij Fauna Hengelsport 2.0 in Raamsdonksveer.

 

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.