In alle standen met Frenzee 360 Lock

18 juni 2017 | Redactie

De goed ontvangen Frenzee Match Seatbox is een fraaie verschijning op de Nederlandse en Belgische markt. Er komen tevens steeds meer accessoires beschikbaar van deze seatbox. Nu is er de ook de 360 Lock serie. Met deze koppelstukken kun je alle accessoires in alle standen verzetten!

 

Een vernieuwend systeem voor de witvisser...

 

Frenzee

In de 360 Lock serie vind je echt vernieuwende accessoires voor aan je zitkist. Een instelbaarheid van 360 graden (volledig dus) betekent  dat je voortaan je leefnet, aasplateau of feedersteun precies zo kunt plaatsen als jij wil. De gebruikte materialen zijn duurzaam en sterk, de vergrendeling heeft niet voor niets de naam ‘360 Lock’ gekregen want de materialen om aan te koppelen zitten muurvast en kunnen bovendien met één klik ook weer losgekoppeld worden. Opvulringen om iets recht te monteren zijn ook niet meer nodig.

 

 

Meer flexibiliteit met 360 Lock...

 

 

Inserts

De 360 Lock componenten zijn er in veel uitvoeringen: rechtstreeks op 36 mm poten of door schroefdraad op elke gangbare bankstick te monteren. De  losse inserts ‘man’ en ‘vrouw’ zijn los te verkrijgen, dus kunnen er ook meerdere accessoires op één Lock systeem. Begin juni zijn de 360 Lock producten bij de Frenzee dealer gearriveerd.

 

Klik op het filmpje om de werking in praktijk te zien.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.