Extra 12-uurs wedstrijd Witvis Totaal

16 februari 2017 | Redactie

Op zaterdag 22 juli as. wordt onder auspiciën van Witvis Totaal een extra 12- uurs wedstrijd gehouden op de nieuwe commercial vijver Het Broek te Gendt onder de rook van Nijmegen.

 

Het betreft een individuele wedstrijd met de vrije hengel binnen het uitgebreide programma van de Witvis Totaal Carp Classics (WTCC). Deze wedstrijd staat op zich en er kunnen  maximaal 20 commercial vissers deelnemen, waarbij geldt: vol is vol. De inschrijfkosten bedragen € 30,00 p.p. en wil je de volledige reglementen van deze wedstrijd bekijken, klik hier.

 

Deze ingelaste wedstrijd vindt plaats op de nieuwe commercial vijver Het Broek te Gendt. Voor meer informatie over dit vijvercomplex, klik op het logo.

 

Extra 12-uurs wedstrijd Witvis Totaal 2

 

 

Heb je interesse in deelname, stuur dan een mail naar wtcarpclassics@hotmail.com en je ontvangt een nader bevestiging.

 

 

Extra 12-uurs wedstrijd Witvis Totaal 3

 

Aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van niet meer dan drie-vier regels (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.