Hoofdrolspeler bekend!

27 oktober 2016 | Redactie

We hebben er geen zware auditie voor behoeven te houden; een simpele aanmelding via onze FB-pagina was voldoende. Vele tientallen abonnees van ons Witvis Totaal magazine hadden die boodschap afgelopen vrijdag goed begrepen en hebben zich vervolgens aangemeld voor de ‘hoofdrol’ in een reportage in ons magazine over een vissessie aan de Gelderse IJssel met onze auteur JanWillem Nijkamp.

IJsselcrack JanWillem Nijkamp met een prachtige winde van de Gelderse IJssel...

 

Er kwamen voortdurend berichtjes binnen in de digitale mailbox van FB en de ene visser verwoordde nóg beter waarom juist hij (of zij!) in deze reportage zou willen optreden dan de ander dat al deed.

De inschrijfperiode gold tot gisteravond 20.00 uur en vervolgens hebben wij een naam geloot. Vóór we die naam bekend gaan maken, hebben we vanzelfsprekend wél even bij onze abonnementenadministratie nagevraagd of de betreffende persoon inderdaad ook abonnee is van ons magazine. En verdraaid… dat ging bij de eerste naam meteen al mis, want die potentiële hoofdrolspeler kwam niet voor in onze administratie. En de enige voorwaarde die wij stelden was toch écht dat de hoofdrol alleen weggelegd zou zijn voor een trouwe abonnee. Onder het motto “niet geschoten – altijd mis” hebben kennelijk toch enkele slimmeriken geprobeerd om via de nooduitgang naar binnen te slippen. De dames van onze Lezers Service zijn echter onverbiddelijk, want het is nu juist de bedoeling om via acties als deze onze trouwe abonnees een kans te geven op iets extra’s…

 

hoofdspeler-02

Alleen voor abonnees!

 

En de hoofdrol gaat naar…

Gelukkig was het bij een tweede loting wel raak en bleken de gegevens van de betreffende visser netjes voor te komen in onze abonnementenadministratie en… stonden er geen rekeningen open.

 

Die gelukkige abonnee is: Peter de Lange uit De Goorn

 

Samen met Preston Innovations gaan we op zondag 6 november as. een mooie reportage maken aan de IJssel bij Zutphen. JanWillem en Peter zullen dan samen een uurtje of vier eendrachtig aan het vissen gaan vanaf een van de strekdammen van die prachtige rivier.

 

Mede-auteur Frans Luijckx is ook van de partij om dit vissen Eén tegen Eén vast te leggen op de gevoelige plaat en er een fraaie reportage van te maken. Die reportage zal dan worden gepubliceerd in uitgave no. 90 van Witvis Totaal magazine en dan ziet Peter zich dus daadwerkelijk terug in de hoofdrol….


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.