Speel de hoofdrol in een reportage

21 oktober 2016 | Redactie

Lijkt het jou als abonnees van Witvis Totaal leuk om de hoofdrol te spelen in een reportage in ons magazine? Om samen te vissen met IJsselspecialist JanWillem Nijkamp en al doende veel van hem op te steken over het feedervissen op een (stromende) rivier? Lees dan vooral verder!

 

JanWillem Nijkamp is een van de kernredacteuren van Witvis Totaal. In ons papieren magazine verzorgt hij iedere uitgave niet alleen een of meer fraaie reportages, maar ook diverse vaste rubrieken zoals Backstage bij… , Eén tegen Eén en de vervolgserie Masterclass zijn van zijn hand.
Zelf is JanWillem een ervaren wedstrijdvisser, maar vooral een pikeur met de feederhengel en dat feederen doet hij met name heel graag op zijn thuisrivier de Gelderse IJssel.

 

Abonnee

Het leek ons leuk om eens een abonnee van ons magazine samen met JanWillem de hoofdrol te laten spelen in een reportage over het vissen met de feeder op die IJssel. Dat wordt dan als het ware een aflevering van de rubriek Backstage bij… en op de plek van die drie puntjes kan dan wellicht jouw naam worden ingevuld!

 

Samen met Preston Innovations gaan we op zondag 6 november as. een mooie reportage maken aan de IJssel bij Zutphen. JanWillem en de uit te nodigen abonnee gaan dan samen een plekje zoeken op een van de strekdammen van die prachtige rivier en een uurtje of vier eendrachtig aan het vissen. Daarbij steekt de abonnee (jij?) beslist heel veel op van JanWillem, maar op zijn beurt hoopt hij beslist ook weer wat te leren van die hem onbekende visser.

 

Mede-auteur Frans Luijckx is ook van de partij om dit vissen Eén tegen Eén vast te leggen op de gevoelige plaat en er een fraaie reportage van te maken. Die reportage zal dan worden gepubliceerd in uitgave no. 90 van Witvis Totaal magazine en wie weet dus met jou in de hoofdrol!

 

Speel de hoofdrol in een reportage 2

IJsselcrack JanWillem Nijkamp met een prachtige winde van de rivier.

 

Aanmelden

De aanmelding staat open voor alle abonnees van Witvis Totaal en uit die aanmeldingen wordt vervolgens de naam van één abonnee uitgeloot, die dan zal worden uitgenodigd om naar Zutphen te komen.

 

Hoewel er enorm veel supermateriaal van Preston Innovations aanwezig zal zijn, waarmee beslist ook zal worden gevist, is het handig als de uitgenodigde abonnee zelf ook zijn materiaal meeneemt. Dat wil in ieder geval zeggen een geschikte medium feederhengel met alles d’r op en d’r an, een landingsnet, een goed platform om op de stenen van de strekdam te kunnen installeren, een viskist en een voldoende ruim leefnet. En zorg beslist ook voor degelijk schoeisel, van de steenstort langs de rivier kan glad zijn. JanWillem zorgt voor alle benodigde aas en voer. Qua vissoorten mag je blankvoorn en kolblei verwachten, brasem, winde en hopelijk zo’n prachtige IJsselbarbeel.

 

Facebook

Wil jij kans maken om te worden uitgenodigd? Ga dan naar de Facebookpagina van Witvis Totaal en meld je daar aan door middel van een persoonlijk bericht. Geef als onderwerp ‘Backstage’ en vermeld vooral ook je volledige adresgegevens en je (mobiele) telefoonnummer zodat we je goed kunnen bereiken. De inschrijving sluit op woensdagavond 26 oktober as. om 20.00 uur en vervolgens zullen wij op donderdag 27 oktober as. de winnaar bekend maken op onze Facebookpagina.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.