Lust voor het oog

10 september 2016 | Redactie

Amper hebben onze vele duizenden abonnees hun 87ste Witvis Totaal magazine in de brievenbus gevonden of digitaal ontvangen op hun smartphone of tablet, of onze redactie is alweer full swing in de weer met de volgende editie. Inmiddels hebben we nagenoeg alle door een keur aan auteurs aangeleverde foto’s kunnen bekijken en we kunnen jullie nu reeds verzekeren: uitgave no. 88 wordt weer een lust voor het oog!

 

 

Verder prachtig materiaal van Nico Breevaart die laat zien hoe hij met de feeder een nieuwe rivier aanpakt, Bert Geelen die zijn vissen vindt ‘in the Cloud’ en voormalig Fish-O-Mania winnaar Warren Martin over het zoeken van vijverkarpers tussen water en wind.

 

lust voor het oog 02

lust voor het oog 03

lust voor het oog 04

 

Maurice Prijs en Gerard Paans gaan op de commerciële toer, terwijl Arjan Klop met zijn feeder de rivier de Lek onveilig maakt. Voor Andy Geldart hebben scheepvaartkanalen geen geheimen, Sjors Milders beschrijft hoe hij gericht op zoek gaat naar najaarsbrasems en het Team Sanders / DAM treedt tot in de details om te laten zien hoe zij als team te werk gaan…

 

lust voor het oog 05

lust voor het oog 07

lust voor het oog 08

lust voor het oog 09

 

 

lust voor het oog 10

Editie nummer 87 van Witvis Totaal magazine is verschenen in de derde week van augustus jl. en uitgave no 88 zal zo rond 20 oktober as. in de verspreiding gaan.

 

Abonnee worden?

Editie nummer 88 van Witvis Totaal magazine staat gepland voor de derde week van oktober as. Dit opnieuw weer 84 kleurige pagina’s tellende magazine ploft eind die week bij de abonnees in de brievenbus en is voor hen dan tevens digitaal te lezen op de smartphone of tablet.

 

Wil jij Witvis Totaal magazine ook ontvangen en ben je nog geen abonnee? Maak dan gebruik van een interessante aanbieding voor een jaarabonnement. Bij zo’n jaarabonnement ontvang je dan ook nog eens gratis toegang tot de digitale versie van ons magazine! En… je kunt je meteen ook aanmelden als potentiële fieldtester. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

lust voor het oog 11

 

Los kopen of digitaal lezen?

Koop je het magazine liever los? Dan kun je terecht in de boekwinkel of kiosk. Ook digitaal, op je laptop, smartphone of tablet, kun je als witvisliefhebber al die interessante artikelen echter lezen. De abonnees op ons ‘papieren magazine’ kunnen daartoe inloggen op een gratis digitale versie, maar ben je geen abonnee, dan kun je het digitale magazine ook tegen een schappelijk bedrag lezen.

Download via de website:

 

lust voor het oog 12


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (2)

 

redactie Witvis Totaal

Beste Mart,
Dank voor je aardige reactie.
Leuke suggestie; daarmee gaan we beslist bij gelegenheid iets doen!

Mart Hendriks

zou wel graag meer willen weten wat de mogelijk heden zijn om te vissen/voeren met de spod op de rivieren .

Wacht met smart op de nieuwe uitgaven, ga zo door lees al witvis totaal vanaf nr 1