Dutch feeder mix voertip

01 augustus 2016 | Redactie

Het is bekend dat Sonubaits, onderdeel van Preston Innovations, een aantal ‘Dutch Masters’ in de gelederen hebben, die van wanten weten als het om witvis, voertjes en technieken gaat, zoals internationale wedstrijdtoppers als Theo Leijrik en Arnout van de Stadt. Zij ondersteunen Preston met hun ideeën. 

 

Lekker bij elkaar mixen deze twee…

 

Sonubaits

Geheime voertjes; we smullen er allemaal van en we willen allemaal weten wat er voor ingrediënten inzitten. Nu brengt Sonubaits, als voerspecialist voor de Engelse karper- en witvismarkt, alweer een aantal jaren prachtige producten voort als boilies, pellets, voerpellets en grondvoer. Het aantal specimen karpers en de records aan wedstrijdgewichten dat er bij competities werd binnengehaald, is niet meer te tellen. Dat deze firma zijn sporen inmiddels heeft verdiend, mag een understatement heten.

 

Dutch Masters

Preston Innovations weet met medewerkers als Arnout van de Stadt en Theo Leijrik wat het is om aan de top te komen en aan de top te blijven in de wedstrijdvisserij. Hiervoor hebben zij reeds hun sporen verdiend op het internationaal niveau. Daarom is het geen wonder dat zij nu ook aan de basis staan bij nieuwe mixen in een gamma wat onder meer enkele ‘Dutch Master’ voertjes kent. Wat te denken van een volgende voertip.

 

Dutch-feedermix-voertip-3

Internationale ervaring: Theo Leijrik…

 

Klevende mix

Pak twee zakken voer: de F1 Green (sweet fishmeal) en de Bream Feeder (blended sweetcorn, crushed pellets, fishmeal)van Sonubaits en meng ze beide volledig in een ruime emmer. Voeg water toe tot je een voldoende klevende mix hebt. Druk het voer door een zeef om de grove delen te verwijderen en een optimale vochtverdeling te krijgen. Eenmaal gezeefd, ontstaat een mooie luchtige mix die rijk is aan particles. Perfect voor de feedervisserij op brasem!

 

Meer info: www.sonubaits.com

 

Hier foto Dutch-feedermix-voertip-4

Goed voor constante vangsten: Arnout van de Stadt…

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.