Plons!

20 juli 2016 | Redactie

De bekende Engelse hengelsportauteur Graeme Pullen schreef ontelbare artikelen in talrijke magazines over de gehele wereld (waaronder ons ‘zustermagazine’ Zeehengelsport), maar is de laatste jaren vooral bekend vanwege zijn eigen videokanaal The Totally Awesome Fishing Show, waarvoor zijn zoon Mike de beelden schiet.

Foto: Sunday Times (UK)

 

De afgelopen tijd hebben we onze zoute lezers / bezoekers met veel plezier al wat afleveringen van deze show gepresenteerd, o.a. over het vissen op reusachtige haringhaaien (porbeagle sharks) vanuit de Graeme’s eigen kleine boot. Nu de jaren bij hem een beetje gaan tellen, vist hij echter steeds vaker ook op de Engelse zoete binnenwateren en die visavonturen worden eveneens op film vastgelegd.

 

Plons 02

De bekende ‘zoute’ Engelse hengelsportauteur Graeme Pullen is steeds vaker ook aan het zoete water te vinden.

 

Bloopers

Als Graeme en Mike samen op pad zijn, wordt er enorm veel beeldmateriaal geschoten, om daarvan uiteindelijk een aantrekkelijke compilatie te maken. Heel veel filmbeelden blijven daarbij ongebruikt, waaronder de nodige bloopers.
Enige typisch Britse zelfspot is Graeme niet vreemd en dus mailde hij onze hoofdredacteur Peter Dohmen – die twee kennen elkaar al meer dan 25 jaar – een leuk kort filmpje waarop een dergelijke blooper is vastgelegd.
Te zien is hoe Graeme aan de oevers van een klein stroompje een mooie chub ( = kopvoorn) aan de haak krijgt en deze, terwijl hij de kijkers vertelt wat-ie aan het doen is, naar zich toe dirigeert om de vis te kunnen landen in het landingsnet. Tenminste: dat was de theorie – de praktijk verloopt ietwat anders...
Bekijk onderstaand deze fraaie blooper.

 

 

 

Totally Awesome Fishing Show

Wil je meer filmpjes van Graeme en Mike Pullen zien, klik dan op het onderstaande logo:

 

Plons 03


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.