Effectief met Witvis Totaal magazine

21 juni 2016 | Redactie

We waren er als redactie weer trots op, toen na een laatste controle de volledig inhoud van Witvis Totaal no. 86 via ‘The Cloud’ richting drukker floepte…

 

Want inderdaad: ook de tijd dat er een dikke enveloppe met kleurproeven, voorbeeldindeling en CD’s per koerier naar de drukkerij moest worden gebracht, ligt alweer geruime tijd achter ons. Druk op de knop – floep – weg!

 

Papier of digitaal

En dan is het afwachten geblazen tot het magazine in de papieren vorm, nog heerlijk geurend naar verse drukinkt, wordt bezorgd en we kunnen kijken of alles zo geworden is als we het bedoeld hadden…

 

Witvis Totaal 86-2

Eind deze week in de brievenbus of op smartphone of tablet.

 

Deze week weten u en wij meer, want vanaf donderdag 23 juni as. mogen al onze duizenden abonnees hun magazine in de brievenbus verwachten. Of krijgen ze een signaaltje op hun smartphone of tablet, dat de digitale versie voor hen klaar staat; een optie waarvan steeds meer lezers gebruik maken.

 

Effectief

In deze 86ste editie van Witvis Totaal gaan we voor effectiviteit. Want is dat niet wat we willen? Zonder overbodige fratsen optimaal succes behalen?
De fraaie reportages dragen dan ook titels als ‘Afschalen voor succes’ en ‘Haal meer meters uit je feeder’. Of: ‘Effectief met expander pellets’. Praktische bijdragen, boordevol tips waarmee ook jij aan de waterkant uit de voeten kunt.

 

Witvis Totaal Compositie

Zomaar enkele artikelen, maar er valt nog veel meer te genieten!

 

En natuurlijk zijn er de wat meer specialistische bijdragen, zoals die van Herwin Kwint, die beschrijft hoe hij met uit de karpervisserij afkomstige korte onderlijntjes goed brasem vang. En ook Marco Kraal gaat op ‘de Plattentour’. Hij gaat in op de brasemstand op onze wateren en al is de conclusie dat er heel wat minder brasem rond zwemt dan pakweg 15 jaar terug, Marco concludeert dat er weldegelijk nog stekken zijn waar je kunt vissen op (grote!) brasems.

 

Oordeel zelf!

Dat zijn slechts enkele onderwerpen waarmee we de 84 pagina’s van ons ‘glossy’ magazine hebben gevuld, maar er valt vanzelfsprekend nog véél meer te lezen.
Voorstelletje? Oordeel zelf!

 

Witvis Totaal 07

Oordeel zelf!

 

Nog geen abonnee?

Klik hier voor een aantrekkelijke abonnementenactie.

 

Liever digitaal?

Abonnees lezen het magazine ook gratis op smartphone of tablet. Niet-abonnees kunnen dat vanzelfsprekend ook, door het (tegen betaling) te downloaden via de digitale kiosk: www.magzine.nu

 

Witvis Totaal 8


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.