Traper ook in Nederland en België

08 mei 2016 |

De van oorsprong Poolse brand Traper heeft zich sinds de oprichting in 1993 ontwikkeld tot een internationaal opererend bedrijf dat een groot assortiment hengelsportproducten van hoge kwaliteit produceert en/of distribueert. Deze producten worden in Nederland en België verdeeld door Behonek International, de groothandel van de in het witviswereldje zeer bekende Ger Behonek.

 

Een van de hoekstenen van het ontstaan en functioneren van Traper is de passie voor de sportvisserij. De Poolse eigenaars en het grootste deel van het personeel zijn zelf fanatieke vissers. De ervaring die deze praktijkmensen opdoen aan de waterkant wordt direct vertaald in hoogwaardige en vaak ronduit verrassende producten. 


Het enorme assortiment dat Traper voert, bestaat uit ongeveer 5.000 hengelsportproducten in vrijwel alle disciplines. Zo is Traper in heel Europa bekend vanwege het lokvoer van hoge kwaliteit, dips, boilies, pellets en tal van andere vis attractors.

 

Traper ook in Nederland en België 2

Traper ook in Nederland en België 3


 

Behonek International

Behonek International Bait & Tackle Trading, zoals het bedrijf van Ger Behonek voluit heet, belevert vooral de Nederlandse, Duitse, Belgische en Engelse markt met hengelsportartikelen en lokaasproducten.  Het bedrijf is in Nederland de officiëler dealer van de merken Traper, Lineaeffe en Nomura.  In totaal biedt deze groothandel de winkeliers een enorm breed scala aan visuitrusting, bestaande uit zo’n 8.000 verschillende artikelen voor nagenoeg alle vistechnieken. Daarnaast levert Behonek in geheel Europa premium kwaliteit Dendrobena wormen.

 

Informatie

Hoewel Behonek International alleen levert via de hengelsportwinkelier, is de website zeer de moeite waard om te bekijken, want je vindt er producten die je elders niet zo gauw zult tegen komen.

 

Zie: http://www.konger.nl/Home/Nederland/Traper/

 

De uitgebreide catalogus van Traper is integraal te bekijken door onderstaande illustratie aan te klikken:

Traper ook in Nederland en België 4

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.