Open dag vispark Toms Creek

13 april 2016 | Redactie

Vispark Toms Creek en Educatieve Zorgboerderij De Huif houden op zaterdag 16 april een open dag in Lelystad. Ontdek het vissen op forel, karper, steur en meerval en bekijk de zorgboerderij. Een dagje uit voor het hele gezin.

 

Toms Creek

Het vissen op Toms Creek is altijd succesvol. Maar bij aanvang kun je soms wat hulp en advies gebruiken. Hoe bevestig je bijvoorbeeld het beste powerbait en een wasmot het beste op de haak? Of hoe vis je met de vaste hengel en elastiek of de method feeder op karper? Deze vragen kun je stellen aan de professionele teams van Berkley, Raven Trout Team en het Karperteam van Toms Creek. Sterker nog, je mag het onder professionele begeleiding ook proberen!

 

Open dag vispark Toms Creek 2

 

Forelvissen

Op de open dag bij Toms Creek kan iedereen kennismaken met alle vismogelijkheden. In samenwerking met Hengelsportvereniging Lelystad wordt er visles georganiseerd voor de kinderen. Er is een visrookdemonstratie en er kan worden gevist op forel onder begeleiding van ervaren forelvissers.

 

Open dag vispark Toms Creek 3

 

Zorgboerderij

Er is van alles te zien, te beleven en te koop op de zorgboerderij. Er komt een show met roofvogels en er is een demonstratie van de hoefsmid. Verder zijn er natuurlijk jonge dieren te bewonderen en te knuffelen zoals veulentjes, kuikentjes, lammetjes en geitjes. Kinderen kunnen via de strippenkaart meedoen aan zes verschillende activiteiten, waaronder ponyrijden. Een ieder kan zo ook op een speelse manier kennismaken met de zorgboerderij en haar mogelijkheden. De open dag op 16 april duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

 

Kijk voor meer informatie op www.boerderijdehuif.nl en www.tomscreek.nl

 

Open dag vispark Toms Creek 4


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.