Lekkere voorjaarsuitgave Witvis Totaal

20 april 2016 | redactie

Zo rond komend weekend ploft uitgave no. 85 van ons magazine Witvis Totaal in de brievenbus bij onze vele duizenden abonnees in Nederland en Vlaanderen en ontvangen anderen een berichtje dat zij hun magazine digitaal kunnen lezen op hun smartphone of tablet.

 

Hoofdredacteur Willem Stolk en zijn groep van enthousiaste medewerkers hebben er weer een heerlijk leesbaar magazine van gemaakt, boordevol praktische bijdragen en lekker weglezende reportages. En natuurlijk staat zo eind april de voorjaarsvisserij centraal.

 

Lekkere voorjaarsuitgave Witvis Totaal 2

 

Zo deelt Nico Breevaart in de vaste rubriek ‘Barbeltalk’ zijn lentekriebels met jullie. Voor het geval je dat hebt gemist: Nico is een van de vaste bloggers van onze Witvis Totaal site en als je op de homepage zijn bloggersprofiel aanklikt, kun je diverse andere zeer lezenswaardige bijdragen van hem lezen. Ook Maurice Prijs heeft de lente in zijn kop en beschrijft hoe hij de voorjaarsvisserij aanpakt op de commercial carp vijvers van ’t Mun.

 

Lekkere voorjaarsuitgave Witvis Totaal 3

 

JanWillem Nijkamp is één van de vaste auteurs, die iedere editie van ons magazine wel een of meer bijdragen levert. Deze keer laat hij zien hoe Jan Renes in de binnenhaven van Huizen met een korte vaste stok – de whip – in hoog tempo op Kleine voorns vist en nam hij ook een kijkje backstage bij Ben van Ek.

 

Lekkere voorjaarsuitgave Witvis Totaal 4

 

In hun tweede bijdrage over de ‘herontdekking’ van het bomloodje demonstreren Nick Speed & Kris Sloof hoe je deze techniek tot het gaatje kunt uitbuiten. Ramon Ansing kijkt beschouwend terug op het gebruik van gevlochten lijnen bij het feedervissen. Wil je weten of je in alle omstandigheden met ‘Dyneema’ uit de voeten kunt, lees dan zijn bijdrage over ‘gevlochten kracht’.

 

Lekkere voorjaarsuitgave Witvis Totaal 5

 

Ton Ruijs stelt de nieuwe dobber range aan u voor, die Rob Wootton onlangs op de markt bracht. Rob is een van de beste commercial vissers van de UK en zijn lijfspreuk is “Keep it simple!”. Rob ontwierp een serie van zes dobbermodellen, die eigenlijk voor alle commercial technieken en omstandigheden werken.

 

Graag beschrijven wij in Witvis Totaal magazine ook interessante visstekken her en der in het land. Ard Verheijen neemt jullie mee naar enkele stekken rondom Den Bosch waar je heerlijk in een prachtig stuk natuur met de feeder kunt vissen en  Jaco Verhagen en Jack Aarts laten zien hoe zij zeer bewust hun stek opbouwen aan een van de vele commercials die ons land kent.

 

Lekkere voorjaarsuitgave Witvis Totaal 8

 

Heel interessant is ook de bijdrage die de leden van Visteam DAM-De Biesbosch gezamenlijk schreven over hoe je een succesvolle teamstrategie kunt bepalen. Wedstrijdvissers die in een team opereren, steken beslist het een en ander op van hun tips.

 

Abonnement

Met dan ook nog eens vaste bijdragen als De Visserijwereld van Anja Groot en de nieuwtjesrubriek Dé Markt, biedt uitgave no. 85 van Witvis Totaal magazine letterlijk weer voor elk wat wils.

 

Lekkere voorjaarsuitgave Witvis Totaal 6

 

Nog geen abonnee?

Klik hier voor een aantrekkelijke abonnementenactie.

 

Liever digitaal?

Abonnees lezen het magazine ook gratis op smartphone of tablet. Niet-abonnees kunnen dat vanzelfsprekend ook, door het (tegen betaling) te downloaden via de digitale kiosk:

 

Lekkere voorjaarsuitgave Witvis Totaal 7

 

www.magzine.nu


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.